In de reeks Sportief, verschenen eerder dit jaar Sportief Twente, Sportief Tilburg en Sportief Fryslân.

Cover Sportief TwenteCover Sportief TilburgCover Sportief Friesland

De doelgroep

Door de sterke regionale focus te koppelen aan een landelijke verspreiding, krijgen plaatselijke beleidsbepalers, sportbestuurders, marktpartijen, sponsoren, atleten, talenten en andere sportliefhebbers niet alleen een inkijk in de eigen sportomgeving, maar kunnen ze die ook vergelijken en delen met andere regio’s. Sportief Amsterdam en Sportief Eindhoven zijn daarmee een uitzonderlijk platform voor sportminnend Nederland.

Het boekmagazine verschijnt per gemeente, stad of provincie één keer per jaar:

  • Sportief Amsterdam wordt door de Gemeente Amsterdam en Topsport Amsterdam gepresenteerd op Jumping Amsterdam op 23 januari 2014.

 

De redactieformule

Sport krijgt steeds meer erkenning als middel om andere doelstellingen te realiseren. Die doelstellingen en ambities kunnen liggen op gebieden als communicatie, gezondheid, sociaal beleid, promotie en financiën. Onze redactie beschrijft hoe provincies en gemeenten die ambities vormgeven en vertaalt het beleid in prettig leesbare artikelen. Geïllustreerd met aansprekende voorbeelden. De luxe uitgaven zijn daarmee de sportieve visitekaartjes van de meest actieve sportprovincies en -gemeenten in het land.

 

De commerciële mogelijkheden

U kunt deelnemen met een reportage of advertentie. Klik op onderstaande mediakaart voor de commerciële mogelijkheden. Wilt u ook scoren met sport en benieuwd wat wij voor uw gemeente, regio of provincie kan betekenen? Neem dan contact op met Arko Sports Media.

Uitgave van Arko Sports Media, officieel partner NOC*NSF