website bouwen

Website bouwen

Is uw website up to date en goed vindbaar? Voegt uw website voldoende toe aan uw bedrijfsdoelstellingen? Als u hier niet volmondig ja op kunt antwoorden is het misschien tijd om een nieuwe website te bouwen.

Wij bouwen websites waarbij u uit kunt gaan van:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) als basis vooraf en continu meetbaar.
  • Een functionele boomstructuur tot en met het schrijven van content.
  • Een zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid Content Management Systeem (CMS).
  • Krachtige en moderne vormgeving.
  • Een grote conversiekracht; bezoekers reageren.

Continu proces

Een goed vindbare, functionele website hebben en houden is een continu proces. Wij ontwerpen en bouwen websites waarbij we kijken naar realistische doelstellingen als het gaat om de continuïteit en beheersbaarheid. Ook zorgen we ervoor dat uw website up to date blijft en niet na korte tijd alweer veroudert.

Als u besluit dat SEO voor uw website van belang is, is een zoekwoordenonderzoek de eerste stap in de bouw van een website. Met welke zoekwoordcombinaties zoekt uw doelgroep en welke daarvan zijn qua relevantie en concurrentie belangrijk om te gebruiken? Pas na het zoekwoordenonderzoek heeft het zin om na te gaan denken over de boomstructuur, de content en een passend Content Management Systeem met de juiste functionaliteiten.

Conversie

Vaak worden websites gebouwd door mensen met een technische achtergrond waardoor de vormgeving onder druk komt te staan. Wielaard Media beschikt over eigen grafisch vormgevers die naast de technische elementen ook zorgen dat de uitstraling van de site past bij uw huisstijl en aansluit bij de doelgroep die de site moet gaan bezoeken.

Samen met u gaan we dan aan de slag met het uiteindelijke doel van de site: Conversie! Alleen bezoekers trekken is niet genoeg. Zij moeten actie ondernemen; een contactformulier invullen, een offerte aanvragen, bellen (!) of op een andere manier met u in contact willen komen. Pas als we er samen van overtuigd zijn dat een site de gestelde doelen kan bereiken gaan we online.

Monitoren

En dan begint het pas. Een website is namelijk nooit af, een website is dynamisch. Vandaar dat wij samen met u een plan opstellen waarin we vastleggen hoe de site up to date en goed vindbaar blijft. Met onder meer behulp van Google Analytics, Google Trends en Google Alerts blijven we monitoren hoe de site het doet en daar waar nodig voeren we aanpassingen door. Hierbij is een goede samenwerking en taakverdeling van cruciaal belang.