Marketing

 

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Bij elk communicatie- of marketingproject streven wij ernaar onze klanten optimaal te adviseren en te begeleiden. Vanuit de communicatiedoelstelling denken wij mee over het meest geëigende middel om in te zetten. De gehele begeleiding en uitvoering van een concept of een project kunt u aan ons overlaten. 

Communicatieplan

Communicatieplan

Om te komen tot goed geïntegreerd communicatiemanagement is een solide basis vereist. Die solide basis kan gelegd worden met een communicatieplan waarin alle off- en online communicatie van uw onderneming met in- en externe doelgroepen omschreven staat. 

Marktonderzoek

Marktonderzoek

Wie zijn nu precies uw klanten en waarom nemen zij uw product of dienst af? Of waarom doen ze dat (nog) niet? Weten wie uw doelgroep is en wat hen beweegt is de belangrijkste pijler onder al uw marketing-  en communicatieplannen. Het doen van een goed marktonderzoek kan u deze pijler bezorgen.

Uitgeven

Uitgeven

Natuurlijk is tegenwoordig elk uitgeefconcept multimediaal, maar nog steeds is een gedrukt magazine één van de meest effectieve manieren om doelgroepen een boodschap toe te dienen. Met name sponsored magazines en hardcore special interest bladen zullen hun rol in de communicatiemix blijven vervullen.