Speciale producties

Heeft u een jubileum of een bedrijfsfeest en wilt u hier ook een marketingkans van maken? Bent u op zoek naar een nieuw idee voor een beurs? Overweegt u sponsoring, maar weet u niet hoe dat rendabel te maken is? Vindt u de signing (gevelbelettering etc.) van uw bedrijf onder de maat? Zoekt u een creatieve give-away voor uw relaties en prospects? Moet een fusie communicatief begeleid worden? Wilt u een presentatie professionaliseren?

Creatieve ideeën

Als het om projectmatige creatieve ideeën op het gebied van communicatie en reclame gaat, voelen wij ons als een vis in het water. Stel ons niet de vraag: Wat kost een folder? Of: Welk budget heb ik nodig voor de opmaak van een advertentie? Maak ons deelgenoot van uw probleem- en doelstelling. Wellicht zijn er andere manieren om uw doel te bereiken die veel beter de boodschap naar uw doelgroep overbrengen. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met het budget wat u daarvoor ter beschikking heeft.

Dankzij onze jarenlange ervaring blijken wij steeds weer in staat om buiten de reguliere communicatiekanalen te treden om zo tot creatieve en werkende oplossingen te komen die u helpen uw doelstellingen te behalen.

Netwerk

Wij hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van toeleveranciers voor zaken die wij niet zelf kunnen uitvoeren. U moet dan naast drukwerk denken aan zaken als gevelbelettering, standbouw, graveerwerk, etc. Deze partijen zijn gewend om met onze ontwerpen te werken en weten welke kwaliteitseisen wij voor onze klanten nastreven. De marge die wij bij het uitbesteden van werk hanteren is transparant en is uw kwaliteitsverzekering.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]