Uitnodiging tuinmeubelbeurs. Deze exclusieve Benelux vakbeurs wordt georganiseerd door B3 (Belangen Behartiging Buitenmeubilair en -textiel, branchevereniging). De uitnodiging voor de bezoekers van de beurs, werd door ons vormgegeven. Via de drukker zijn de uitnodigingen met adressen ingeprint en gepost. De beurs is van en voor iedereen die zich in hoofdzaak bezighoudt met de ontwikkeling, fabricage, verkoop en het onderhoud van buiten tuinmeubilair en -textiel.

Cover B3-uitnodiging

Achtergrondinformatie Tuinmeubelbeurs

Op deze beurs tonen alle leden van Branchevereniging B3 hun collectie voor 2014. Het unieke aan de beurs is enerzijds dat het vroeg in het seizoen plaats vind. Je krijgt van de meest vooraanstaande tuinmeubelleveranciers in de Benelux de te verwachten collectie te zien. Anderzijds doe je indrukken op die je bedrijfsvoering ten goede komen. Want je kunt vroeg in het seizoen een grove selectie maken voor de vorming van je aanbod in voorjaar 2014.

Een vakbeurs blijft een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie van een bedrijf. Het is een live forum waar je van gedachten wisselt met de leveranciers, fabrikanten en inkopers. Tevens blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branch. En niets zo fijn om je relaties weer eens te spreken en in een ongedwongen sfeer samen een hapje en drankje te nuttigen.

Meer informatie www.brancheverenigingb3.nl