De Dopingwaaier is weer te bestellen. Een handzame tool die ingezet wordt als belangrijkste voorlichtingsmiddel naar topsporters en hun trainers en coaches. Ook dit jaar hebben wij weer de vormgeving van de dopingwaaier gedaan.

Met de waaier controleer je heel gemakkelijk welke middelen op de dopinglijst staan. Hoe het ook alweer zit met de dopingregels, hoe je dispensatie moet aanvragen. Maar ook relevante informatie over het juiste gebruik van voedingssupplementen. Omdat de de waaier geplastificeerd is, kan hij het hele jaar door gebruikt worden. Daarom vind je de waaier dan ook in menig sporttas.

Hoe te verkrijgen?

De dopingwaaier wordt via de Dopingautoriteit verstuurd aan álle topsporters van NOC*NSF. Maar ook de sportbonden en het Olympische Netwerk ontvangen de dopingwaaier. De bedoeling is dat zij de waaier weer verdelen onder de trainers, coaches en sporters. Wil je ook een Dopingwaaier 2013: hier bestellen. De Dopingautoriteit stuurt je tegen een vergoeding van €5,- de waaier per post naar je toe.