Website bouwen

Is uw website up to date en goed vindbaar? Voegt uw website voldoende toe aan uw bedrijfsdoelstellingen? Als u hier niet volmondig ja op kunt antwoorden is het misschien tijd voor een nieuwe website.

Wij bouwen websites waarbij u uit kunt gaan van:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) als basis vooraf en continu meetbaar.
  • Een functionele boomstructuur tot en met het schrijven van content.
  • Een zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid Content Management Systeem (CMS).
  • Krachtige en moderne vormgeving.
  • Een grote conversiekracht; bezoekers reageren.

Een goed vindbare, functionele website hebben en houden is een continu proces. Wij ontwerpen en bouwen websites waarbij we kijken naar realistische doelstellingen als het gaat om de continuïteit en beheersbaarheid. Ook zorgen we ervoor dat uw website up to date blijft en niet na korte tijd alweer veroudert.

Zoekmachineoptimalisatie

Oftewel Search Engine Optimization (SEO) is tegenwoordig steeds meer het startpunt van een marketing- en communicatieplan. Van alle zoekopdrachten op internet wordt 95% gedaan via de toolbar van Google. De spiders van Google hanteren meer dan 220 criteria om uw positie in de ranking te bepalen.

Als u uw vindbaarheid op internet wil verbeteren dan helpen wij u daar graag bij. Wij analyseren uw huidige doelgroep(en) via een marktonderzoek. Vervolgens doen wij een zoekwoorden onderzoek. Op basis daarvan komen we tot een actieplan om uw vindbaarheid op lange termijn te verbeteren. Zoekmachine optimalisatie is een dynamisch proces. Continue zijn er aanpassingen nodig om uw vindbaarheid optimaal te houden.

Online Marketing

Online marketing, ook wel internet marketing of e-marketing genoemd, is inmiddels een onmisbaar, maar vaak ook zeer complex deel, van elk marketing- en communicatieplan.

Email marketing, affiliated programs, adwords, banners, email nieuwsbrieven, weblogs, social media; de mogelijkheden op het gebied van online marketing zijn schier onuitputtelijk. Maar hoe maak je de juiste keuze uit deze enorme berg aan mogelijkheden?

Graag brengen wij voor u een advies uit over de in te zetten online marketingtools. Dit kan een advies zijn gericht op één project of een advies op lange termijn voor uw gehele organisatie. Ook kunnen wij voor u de gehele uitvoering voor onze rekening nemen.

Social media plan

Dat er veel mogelijkheden zijn om met de inzet van social media exposure te genereren is inmiddels genoegzaam bekend. Maar doet u dat ook gestructureerd en volgens een van te voren vastgesteld beleid? LinkedIn, twitter, facebook, youtube; welke social media zijn voor uw organisatie wel of niet de geëigende kanalen? Heeft u ook gedacht aan de gevaren van social media en zijn hierover afspraken gemaakt met uw medewerkers?

Laat ons een social media plan voor uw bedrijf maken. Van strategie tot uitvoering zijn wij in staat om uw bedrijf op een veilige manier, met inzet van de juiste kanalen, gebruik te laten maken van social media. Vanzelfsprekend zorgen wij daarbij voor een naadloze aansluiting op uw website en overige online marketing activiteiten.

Beter scoren in Google? Wielaard Media SEO Venlo.