Uw doelgroep

Het blad wordt gelezen door leden van wandelverenigingen aangesloten bij de KNBLO-NL, wandelsportbond en door sportief wandelaars aangesloten bij de Atletiekunie. Uit het lezersonderzoek van februari 2013 blijkt dat de man/vrouw verhouding nagenoeg gelijk is 51%/49%. De gemiddelde leeftijd is 59 jaar. De wandelaar is graag buiten en wil fit en vitaal blijven, 60% fietst naast het wandelen en 75% wandelt voor de natuurbeleving. We bieden een totaal bereik aan van 55.786 wandelaars verspreid over heel Nederland. Wandelsportmagazine is aangesloten bij het Hoi (Het Oplage Instituut). Oplagecijfers checken.

Wandelsportmagazine cover en spread

[columns]

De redactieformule

Wandelsportmagazine is het officiële blad van de KNBLO-NL. De redactie behandelt elk nummer interessante thema’s uit de (georganiseerde) wandelsport. In een aantal vaste rubrieken komen de laatste nieuwtjes en opvallende wetenswaardigheden aan bod. Het blad is onderdeel van het KNBLO-NL lidmaatschap. Het Wandelsportmagazine informeert de verenigingen, vrijwilligers en leden door hen aan het woord te laten. Iedere editie behandelt de redactie – bestaande uit professionals en enthousiaste vrijwilligers – interessante, inspirerende en verrassende onderwerpen uit de wandelwereld. Ook kent iedere uitgave een populaire en goed responderende Mail & Win actie.  Wandelsportmagazine kun je ook via twitter volgen.

De commerciële mogelijkheden

Als adverteerder zijn er veel mogelijkheden in Wandelsportmagazine. We hebben ieder jaar een terugkerend thema over wandelreizen, in het voorjaar ook een mooi wandelschoenenoverzicht. En dit jaar diverse reportages op locatie bij een winkelier of kledingmerk. Naast adverteren via print of advertorial kun je ook kiezen voor een deelname aan mail & win of je productinformatie plaatsen in onze wandelshop. Het geeft je de mogelijkheid je product eens op een andere manier te presenteren. We sluiten graag aan bij jullie marketingfocus, dus heb je zelf een idee, laat het ons weten.

Voor de online mogelijkheden: een item in de nieuwsbrief of banners op www.wandel.nl zie onderstaande mediakit.

[/one_half_last] [/columns]
[wpdm_file id=10][wpdm_file id=5]