Uw doelgroep

De sportmasseur aangesloten bij het NGS kenmerkt zich als actief masseur. 66,6% werkt vanuit een eigen praktijk en 33,3% werkt vanuit een sportvereniging. Het gros van de masseurs die bij verenigingen werken (62%) doet dat bij een voetbalclub. De gemiddelde leeftijd is 45,3 jaar en 50,8% is HBO en universitair geschoold. De kennis interesse van de sportmasseur ligt bij behandeling van sportblessures, technische ontwikkelingen in de sportmassage en bij blessurepreventie. Het NGS heeft momenteel 7.000 aangesloten sportmasseurs die het vakblad ontvangen. Sportmassage is aangesloten bij het Hoi (Het Oplage Instituut). Oplagecijfers checken.

Sportmassage

[columns]

De redactieformule

Een onafhankelijke redactie informeert de sportmasseurs 10 keer per jaar over de nieuwste zaken op wetenschappelijk gebied. Via interviews worden opleidingen uitgelicht. Verder komen aan bod: achtergrondverhalen, sportmedische artikelen en informatie en ontwikkelingen over het NGS zelf. Via Materiaal & Meer informeren we over de ontwikkelingen in de markt van producten.

In Sportmassage van 4 oktober 2013 presenteerden we het dagprogramma van het 60-jarig NGS congres dat op zaterdag 1 februari 2014 plaatsvindt. Het artikel kunt u hieronder bekijken en downloaden.

De commerciële mogelijkheden

Het is mogelijk om te adverteren in Sportmassage via een advertentie, advertorial of bijsluiten van een insert. Mocht u liever perspublicaties plaatsen, dan kan dit in de rubriek Materiaal & Meer. Hier worden productreleases en ander shopping nieuws gepresenteerd in combinatie met recent verschenen boeken.
In februari 2014 organiseert het NGS een congres ter ere van haar 60-jarig jubileum. In combinatie met Sportmassage zijn er diverse commerciële pakketten samengesteld: een advertentie in Sportmassage jubileumnummer dat voorafgaand aan het congres verschijnt in combinatie met het verspreiden van folders op het congres, het verkrijgen van een promotieplek tot en met deelname aan het congres en een gezamenlijke lunch. We hebben diverse sponsorpakketten samengesteld. Klik hieronder voor de PDF.

[/one_half_last] [/columns]
[wpdm_file id=3][wpdm_file id=13][wpdm_file id=12]