Uw doelgroep

De beleidsbepalers, bestuurders en managers in de Nederlandse topsport. Van sportbonden, NOC*NSF tot politici en ambtenaren op Europees, landelijk niveau die sport in hun portefeuille hebben. Hoogleraren en docenten sporteconomie, sportmarketingbureaus, sportjournalisten en ieder ander die op hoog (beslissings)niveau dagelijks met sport bezig is.

Sport en Strategie

 

[columns]

De redactieformule

Het doel is een bijdrage leveren aan het verhogen van de kennis en kwaliteit bij de sportprofessionals. Alle trends en ontwikkelingen op sportgebied worden in Sport & Strategie verwerkt tot achtergrondverhalen en via de site houden we iedereen dagelijks op de hoogte. Bekende bloggers op sport- en opiniegebied geven hun mening over actuele sportzaken. Nieuwsberichten over sport worden dagelijks getoond en ververst.

De sportbibliotheek krijgt eveneens een vaste plek op de frontpage. Studenten en medewerkers in de sport (o.a. NISB, NOC*NSF, sportbonden en medewekers sport bij gemeentes) kunnen 24/7 het archief raadplegen. Het archief gaat tot 10 jaar terug en is in diverse zoekcategoriën onderverdeeld.

De commerciële mogelijkheden

U kunt partner worden van Sport & Strategie. Dan krijgt u advertenties in de krant, het jaarboek en wordt u contentpartner op de website.

Mocht u ook in België actief zijn, dan kunt u nog doorplaatsen in het Belgische vakblad ‘Support’ genaamd.

Alle mogelijkheden, unieke bezoekers en verschijnplanning vindt u in onderstaande mediakit.

[/one_half_last] [/columns]
[wpdm_file id=16]