Jubileumlogo-VSG

Uw doelgroep

Oplage 5000 exemplaren die worden verspreid onder de 372 gemeentes die lid zijn van VSG. Per gemeente worden er minimaal 3 exemplaren gestuurd (naar de wethouder, adviseurs, operationeel manager(s)). In sommige gemeentes worden 4 of 5 exemplaren verspreid, al naar gelang de grootte van de gemeente. Daarnaast ontvangen alle relaties en bedrijfsleden van het VSG een exemplaar. De verhoogde oplage wordt ook gebruikt om te verspreiden onder de top 500 van Sport in Nederland (geduputeerden van de grote provincies, bondsdirecteuren, voorzitters van mediabedrijven, NOC*NSF, raadsleden etc.) en natuurlijk op het jubileumcongres van VSG congres in september.

[columns]

De redactieformule

Als een rode draad laten we de ontwikkelingen op lokaal sport- en recreatiegebied van de afgelopen 65 jaar zien in deze uitgave. Hiervoor blikken we ieder decennium terug. We beginnen in de jaren 50 van de vorige eeuw en eindigen met een vooruitblik in 2024. De decennia worden afgewisseld met interessante, mooie en opmerkelijke interviews met en over mensen: kopstukken uit de sport en recreatie sector, bevlogen werknemers en visionairs waar VSG de afgelopen 65 jaar mee heeft gewerkt.

De commerciƫle mogelijkheden

Vereniging Sport en Gemeenten maakt zich al ruim 65 jaar sterk voor de belangen van de lokale sport in Nederland. Jaarlijks wordt er voor bijna 1 miljard geĆÆnvesteerd in sport. Als platform tussen overheid, provincie, gemeente en bedrijfsleven staat Vereniging Sport en Gemeenten garant voor een optimale belangenbehartiging, kennis- en informatieoverdacht. Sport & Gemeenten bereikt nagenoeg alle beslissers adviseurs en managers werkzaam bij lokale overheden, sportaccommodaties en zwembaden. In dit umfeld kunt adverteren of een bedrijfsreportage plaatsen. Onderstaand de mediakit met de mogelijkheden. Heeft u interesse? Bel of mail ons.

[/one_half_last] [wpdm_file id=18]