Roeien – De doelgroep

Alle 32.500 roeiers verbonden aan de Koninklijke Nederlandse Roei Bond. Het gros van de lezer is man in de leeftijd van 25 tot 40 jaar.

Overzicht Roeien Jaargids 2014

[columns]

De redactieformule

In de jaargids komen alle facetten van de roeisport aan bod. Zowel het toproeien krijgt aandacht, maar ook het studentenroeien, juniorenroeien, seniorenroeien, veteranenroeien, schoolroeien, bedrijfsroeien, marathonroeien, toertochten zeeroeien, indoorroeien (op de ergometer), opleidingen, kampen en het verenigingsleven. We gaan dieper in op de techniek en het materiaal. De nieuwe glossy jaargids is een mooie mix van interviews, sfeerverhalen en achtergronden uit de roeierij en dat alles in een moderne en frisse uitstraling. Door de praktische artikelen, wordt de jaargids het hele jaar door gebruikt. Denk hierbij aan voeding, kleding, gezondheid, onderhoud materiaal en je eigen lichaam goed trainen.

De commerciële mogelijkheden

U kunt deelnemen met een advertentie of advertorial. We hebben tevens een nieuwe rubriek gelanceerd: Roei shopping & tips pagina, met nieuwe producten en tips voor de roeiers op het gebied van gezondheid en welzijn. Klik op onderstaande mediakaart voor de commerciële mogelijkheden. Wilt u ook in contact komen met jonge alumni, dan is de jaargids het uitgelezen medium hiervoor.

Uitgave van Arko Sports Media, officieel partner NOC*NSF, en KNRB[/one_half_last] [wpdm_file id=14]