Uw doelgroep

De lezer bestaat uit 17.000 actieve wielerrecreanten (toertochtrijders) van de Wielerbond Vlaanderen. Daarnaast 14.000 abonnees en losse verkoop in België en 5.000 abonnees en losse verkoop in Nederland. Een totaal verspreide oplage van 36.000 exemplaren. 75% van de oplage is abonnee!

Vanuit het hart van de wielersport: voor wie gek is van de fiets. De leden van Wielerbond Vlaanderen ontvangen 10 uitgaves in de bus. In augustus en december verschijnt er een dunner zomer- en winternummer in een oplage van 20.000 exemplaren. Op de advertenties in die nummers geldt een speciale korting. Vraag gerust naar de tarieven.

CYCLING.BE

 

[columns]

De redactieformule

Maandblad voor al wie van de fiets houdt! We houden je op de hoogte over ’t competitief wielrennen, van top tot jeugd, en het recreatieve wielrennen. Via de mooiste verhalen over het profpeloton en de beste informatie voor de actieve fietser. Het magazine staat boordevol interviews, reportages, fotospreads, lezersaanbiedingen, tests, de nieuwste productinformatie in de Etalage. En nog veel meer….Minimaal 116 pagina’s en dat iedere maand. Vier Thema-specials: Fietsen Race & MTB, Wielerteams, Tour de France, Cycloscross 2013-2014. Extra dossiers: Materiaal en onderhoud van je fiets, Voeding, Mountainbike (kalender, materiaal, training…), Fietsvakanties Race & MTB.

De commerciële mogelijkheden

Voor adverteerders zijn er veel mogelijkheden in Cycling.be magazine. Je kunt kiezen uit thema’s of dossiers om aan deel te nemen. Er zijn veel tests door het jaar heen. We hebben de mogelijkheid om speciale producties samen te doen, zoals een poster te ontwikkelen, we kunnen inserts bijsluiten in de hele oplage of alleen in het Nederlandse of Belgische abonneebestand. We sluiten graag aan bij jullie marketingfocus, dus neem contact op met Bert Geijsels +32 475 38 0090, sales manager Cycling.be of Wendy Coppers, senior accountmanager +31 77 355 61 80. Zij werken nauw samen op de Belgisch/Nederlandse markt.

Ook online zijn er diverse mogelijkheden van een banner op de website of nieuwsbrief, tot een tekstitem. De website www.cycling.be genereert in het hoogseizoen maart-juni 150.000 unieke bezoekers en in het middenseizoen juli-februari 100.000 unieke bezoekers (peildatum januari 2013).

De wekelijkse nieuwsbrief gaat naar 85.000 actieve wielerrecreanten (peildatum januari 2013).

[/one_half_last] [/columns]
[wpdm_file id=9]