Uw doelgroep

Het blad wordt geadresseerd verstuurd naar 18.000 fanatieke tennissers, die als bestuurder, functionaris of tennisleraar verbonden zijn aan de 1.700 aangesloten tennisverenigingen. Lezersonderzoek van juni 2013 wijst uit dat men tevreden is over het blad, het krijgt een rapportcijfer van 8,8. Ze zijn als bestuurder nauw betrokken bij hun club, het blad en de tennissport.

Onderzoeksinstituut Mulier verschaft ons inzicht in de accommodatieverschillen. Dat levert mooie cijfers op: 48,6% van de verenigingen is eigenaar van het tennispark. Dat maakt de tennisvereniging een belangrijke beslisser in de aanschaf, onderhoud en beheer van de tennisbanen; 87,2% van de tennisverenigingen heeft de exploitatie van het clubhuis in eigen beheer en 66,8% is eigenaar van het clubhuis. Centre Court is aangesloten bij het Hoi (Het Oplage Instituut). Oplagecijfers checken.

CENTRE-COURT

[columns]

De redactieformule

De tennisbond biedt ondersteuning op maat. Met de diverse producten en diensten kunnen de verenigingen zelfstandig aan de slag. Of het nu gaat om een concrete actie om leden te werven, een plan om meer vrijwilligers actief te krijgen of ondersteuning bij baanrenovatie, de KNLTB helpt hen graag verder. Centre Court het vakblad en de Centre Court nieuwsbrief zijn hierbij hun belangrijkste communicatiemiddelen naar de achterban. Terugkomende onderwerpen zijn bijvoorbeeld: In de praktijk – vanuit de tennisvereniging wordt een actueel onderwerp behandeld, Ledenwerving en behoud, Talentontwikkeling, Beroepsopleiding, Juridische Zaken, Servicepunt – nieuws uit de markt.

Uitgegeven door Arko Sports Media

De commerciële mogelijkheden

Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en wordt via een up to date adressenbestand van de KNLTB bezorgd. De gedrukte en verspreide oplage is 18.000. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks ter ondersteuning van het vakblad en wordt naar 15.300 mailadressen gestuurd. Uit recent lezersonderzoek blijkt dat het merendeel erg tevreden is over dit vakblad. Het blad wordt bewaard, doorgegeven aan anderen of op de bestuurstafel of leestafel verder gedeeld. Hierdoor genereert Centre Court een totaal bereik van 38.266 tennissers!

Een prachtige omgeving om uw commerciële boodschap via advertenties, advertorials of insert te communiceren. Ter ondersteuning van de printcampagne kan er in de nieuwsbrief een banner geplaatst worden en kun je als partner van Centre Court fysiek aanwezig zijn op het tenniscongres in het najaar. [/one_half_last] [wpdm_file id=4] [wpdm_file id=7]