Uw doelgroep

Nederland telt nog 550 buitenplaatsen. Hiervan zijn er 350 in particulier bezit via een stichting of familie BV. De andere 200 zijn in bezit van provinciale Staten of de semi-overheid. De particuliere bezitters en eigenaren van buitenplaatsen hebben zich verenigd in Stichting Vrienden Particulier Historische Buitenplaatsen. Dit zijn de lezers van Arcadië. Samen met 1.100 vrienden (voornamelijk uit de grote steden) en 600 gastvrije landgoederen die kampeerplekken & logies aanbieden, bereik je een interessante lezersgroep. Met een bijzondere interesse voor kunst & cultuur. De lezer is hoog opgeleid en heeft kennis hoog in het vaandel staan. Men is ook bereid te investeren in kennis, al dan niet via cursussen of reizen.

ARCADIE

[columns]

De redactieformule

Dat de buitenplaats bij het grote publiek leeft, blijkt heel duidelijk uit alle media-aandacht en de hoge kijkcijfers voor de Engelse televisieserie Downtown Abbey. Er kleeft bij het grote publiek altijd iets mystieks en romantisch aan de buitenplaats en zijn bewoners. Wanneer zij fietsen of wandelen door de tuinen, parken en bossen die om het huis zijn aangelegd, vragen ze zich af: ‘Hoe zou het zijn om daar te wonen?’

De redactie van Arcadië probeert altijd een tipje van die sluier op te lichten. In Arcadië staan interviews met eigenaren over hun buitenplaats. Hoe is het om er te wonen, wat vergt het van je. Maar ook is er aandacht voor restauratieprojecten, historische artikelen, tuinen, kunst en cultuur.

 

 

De commerciële mogelijkheden

Het magazine verschijnt twee keer per jaar als glossy. Het blad voert je mee naar het utopisch land vol bloemen, fruit en bossen, helder water, vogelzang en een eeuwige zomer. In de klassieke oudheid belangrijke elementen voor een ideaal-landschap dat er ooit geweest moet zijn. Veel buitenplaatsen zijn omringd door uitgestrekt romantisch groen leven in Arcadië.

Het magazine wordt verspreid onder de vrienden en eigenaren van de buitenplaatsen.
Hierin adverteren kan met een advertentie of advertorial. We adviseren je wel om even aandacht te besteden aan je advertentie. Het is een bijzonder blad, waar een bijzondere advertentie het beter doet.

 [/one_half_last] [/columns]

[wpdm_file id=1]