Uw doelgroep

De relaties en partners van de Gemeente Eindhoven ontvangen deze stijlvol vormgegeven editie. De gemeente verspreid het blad eveneens in diverse grote sportaccommodaties en gemeentelijke (publieks)-ruimten. Daarnaast wordt het door de Gemeente Eindhoven ingezet bij diverse relatiemarketingevents. We bereiken het MKB in regio Eindhoven maar gaan ook landelijk het magazine verspreiden naar de top sport 500. Directeuren en voorzitters sportbonden, NOC*NSF medewerkers, voorzitters mediabedrijven, visionairs op sportgebied, hoogleraren, sportbestuurders

Overzicht Eindhoven Sport

[columns]

De redactieformule

Sport krijgt steeds meer erkenning als middel om andere doelstellingen te realiseren. Die doelstellingen en ambities kunnen liggen op gebieden als communicatie, gezondheid, sociaal beleid, promotie en financiën. Onze redactie beschrijft hoe provincies en gemeenten die ambities vormgeven en vertaalt het beleid in prettig leesbare artikelen. Geïllustreerd met aansprekende voorbeelden. De luxe uitgaven zijn daarmee de sportieve visitekaartjes van de meest actieve sportprovincies en -gemeenten in het land.

De commerciële mogelijkheden

U kunt deelnemen met een reportage of advertentie. Klik op onderstaande mediakaart voor de commerciële mogelijkheden. Wilt u ook scoren met sport en benieuwd wat Sportief voor uw gemeente, regio of provincie kan betekenen? Neem dan contact op met ons.

Uitgave van Arko Sports Media, officieel partner NOC*NSF

[/one_half_last] [wpdm_file id=15]