Webdesign Venlo

Bij het ontwikkelen van websites gebeurt het steeds vaker dat de prioriteit gelegd wordt bij zoekmachineoptimalisatie en een optimaal content management systeem. Dat is vaak terecht, maar zonder een goed webdesign ontstaat het gevaar dat de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid onder druk komt te staan.

Eigen vormgeving

Steeds vaker zien we sites die qua uitstraling volledig losstaan van de uitstraling die het bedrijf in haar overige communicatie heeft. Goede vindbaarheid hoeft niet te betekenen dat uw site er aan de buitenkant niet optimaal uit kan zien. De balans tussen deze twee componenten is de uitdaging die we bij het ontwikkelen van elke website aangaan. Omdat wij over een eigen vormgeefstudio beschikken onderscheiden wij ons op dit vlak van de meeste andere websitebouwers die vaak hun roots in de techniek hebben liggen. Alleen kijken naar functionaliteit en vindbaarheid van een website is niet genoeg. De wijze waarop uw huisstijl in het webdesign wordt doorgevoerd en de fotografiekeuze draagt in belangrijke mate bij aan uw herkenbaarheid. Het beeldmateriaal en keuze van lettertypes moeten aansluiten op uw doelgroep(en).

Alleen toegevoegde waarde

Als u bepaalde zaken binnen uw organisatie zelf kunt uitvoeren dan zullen wij dat vooral stimuleren. Dat geldt niet alleen op het gebied van content en zoekmachineoptimalisatie, maar ook op het gebied van vormgeving. Wij willen daar voor u in actie komen waar wij toegevoegde waarde hebben. Een goed vormgegeven front-end wil niet zeggen dat het onmogelijk is om te beschikken over eenvoudige templates en een gebruiksvriendelijk CMS. U kunt zelf eenvoudig pagina’s en buttons aanmaken. De templates die wij voor uw website ontwikkelen zijn niet alleen voor uw bezoekers maar ook voor u gebruiksvriendelijk.